LAAT JE STRESS LOS

voetreflex - massage - coaching  


Meditatie avonden

We gaan op de dinsdag en donderdag genieten van een ontspannende avond.

We beginnen de avond altijd met een kop thee aan tafel en met het delen van wat ons bezighoudt in het dagelijkse leven en we trekken een kaartje voor inzicht.

Dan mag je lekker gaan liggen op een matje en beginnen we met een visualisatie / bodyscan ( yoga nidra)

Daarna gaan we een ontspannende meditatie doen. Door deze meditatie kom je tot rust en meer in balans. 

We beoefenen verschillende vormen van meditatie. Vaak herhalen we een bepaalde vorm een aantal keren, zodat je er thuis ook mee kunt doorgaan, herhaling zorgt voor meer ontspanning en verlaagt je stress.

Vaak verzorg ik ook nog een healing / soundhealing met zang en drum en andere instrumenten. Je kunt je vooral diep ontspannen en tot rust komen.

Je bijdrage per 4 keer is 50 euro in 1 keer te voldoen. Een losse avond kost 15 euro. Je kunt na aanmelding altijd een keer meedoen om te kijken of het wat voor je is, maar het deelnemen voor een langere periode levert je het meeste op, meer rust, balans, ontspanning en inzicht.

Het is van 19.30 tot 21.00 uur. Je bent welkom van 19.15 uur.

Vanaf 27 februari start en weer een nieuwe doorgaande serie.

Reactie: Ik heb echt veel beter geslapen dan ik in tijden heb gedaan en kon beter doorademen. ( Neeltje) 

Reactie: Ik zou iedereen deze ontspanning gunnen. En de dingen die je verteld werken ook na. Ik denk er vaak aan en de inzichten helpen me.(Paula)

Reactie: Ik heb echt leren mediteren in het afgelopen jaar en doe het thuis nu ook vaak. Het brengt me veel ontspanning en rust.( Ingrid)

Reactie; Ik vind het gewoon heerlijk om te komen ontspannen en ik heb er veel aan. ( Marianne)