PRAKTIJK HEALING WINGS    

 

Over Ineke Meraya

 

  • 30723977_1032678586909612_6173434367112928177_n
    30723977_1032678586909612_6173434367112928177_n

Jaren geleden ontdekte ik dat ik helende energie kon doorgeven met mijn handen en dat mensen daardoor ontspanden en tot rust kwamen en dat pijn en stress vaak verdween of verminderde.

Na jaren bezig geweest te zijn met therapie en healing voor mezelf ben ik in 2010 met mijn eigen praktijk gestart. 

Op een prachtige woonboerderij in Willemsoord woon ik met veel plezier samen met mijn man, onze dochter en jonge hond op een prachtige plek in de natuur. Het is er rustig is en er is een bijzondere energie voelbaar. In het achterhuis is mijn praktijk gevestigd, met een eigen ingang en toilet. En uitzicht over de weilanden.

Na het 10 jaar volgen van vele opleidingen en cursussen ben ik tot de ontdekking gekomen dat mijn natuurlijke gaves de basis zijn van mijn werk en van wat ik te doen heb op aarde. In combinatie met alle kennis die ik heb van drukpuntmassage, voetreflex en healing kan ik jou een sessie en behandeling op maat aanbieden. 

De opleidingen en workshops die ik zelf gevolgd heb zijn onder andere :

- (HBO) Voetreflexzonetherapeut (Sonnevelt opleidingen)

- Medische Basiskennis (Sonnevelt opleidingen )

- Chinese Voetmassage (Chinflex, Total Health) 

- Fonoforese therapeut /stemvorken ( Ronne van den Hurk)

- Dorn therapeut (Jeanet Botter, Idelette Eijgelaar)

- Klassieke Massage (Lavandula)

- Energetische behandeling (Lavandula) 

- Opstellingen - OMPT (Licht en de Boer) 

- Systemic Ritual (Daan van Kampenhout) 

- Sjamanistische traumahealing (Dancing Thunder) 

- Het wiel van de vier windrichtingen (Dancing Thunder)

- Avatar Basic Healer en Teacher (Lotusjoy)

- Angellight Teacher (Lotusjoy)

- Magnified Healing (Dancing Cloud)

- Access Bars (Marloes Valkering)

- Soul Body Fusion (Arno van Dijk) 

- Body de-armouring (Gosse Beerda) 

- De magie van vrouwelijke sexualiteit (Sifra Nooter)

- De terugkeer van de heilige sexualiteit (Hermine Schoneveld)

Het leven zelf was en is mijn beste leerschool.