WELKOM BIJ MERAYA  

REFLEXOLOGIEPRAKTIJK EN HEALINGCENTRUM

Stress release sessie 

Stress release is een zachte vorm van body de-armouring, gecombineerd met diepe ontspanning, waardoor je stress los kunt laten.

De meeste mensen dragen verhardingen (pantsers) in zich door trauma's en stress die zijn opgeslagen en niet verwerkt konden worden. Dit zorgt voor verkramping en pijn of soms ongevoeligheid en onverschilligheid, het niet meer kunnen voelen of toelaten van gevoelens. 

Deze sessies werken niet alleen op het somatische/fysieke vlak, maar dringen op de aller diepste lagen van het lichaam, de geest en de emoties door. Cellulaire programmering en trauma wordt op diepgaande en permanente wijze verwijderd.

We gaan eerst een onderzoek doen, waarbij ik op drukpunten – triggerpoints die gekoppeld zijn aan onverwerkte en opgeslagen emoties en pijn je weefsel (tissue) onder/in je huid ga verkennen. 

Aan de hand van een pijncijfer wat jij geeft en je lichaamssignalen wordt duidelijk waar je diepste pijn zit en waar dat mee te maken heeft. Dan gaan we een sessie in, waarin we pijn, stress en trauma gaan releasen. 

Ik gebruik mijn helende handen en stemvorken met speciaal afgestemde trillingen om op een zachte manier je blokkades los te trillen.
Dat wat in jou aanwezig is en nooit geuit kon worden kan nu naar boven komen om opgeruimd te worden. De release die dan plaatsvindt is een vorm van ontkramping en kan zowel fysiek als emotioneel zijn.

Ik zal je zo zacht mogelijk behandelen en blijf altijd in contact met jou en je lichaam. Ons lichaam liegt nooit, het geeft precies aan wat er is en het maakt niets uit hoe lang iets al opgeslagen zit en of je je daar wel of niet bewust van bent.

Omdat ik werk vanuit mijn vrouwelijke zachtheid kan jij als cliënt in vertrouwen loslaten wat er aan de orde is. Ook zal ik mijn handen regelmatig op je lichaam leggen om daar warmte en healing door te geven.

De altijd meer doorgaande dialoog in je hoofd kan dan ook ineens stoppen of verminderen en je komt meer in rust. Na de sessie voel je je anders, vaak ervaar je meer in rust en een soepeler lijf. Je moet wel echt goed voor jezelf zorgen na een sessie en ook veel water drinken. 

Kijk en voel altijd bij wie jij een sessie zou willen doen. Bij mij ben je veilig.

Reactie; Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, ik heb een veel rustiger gevoel in mijn lichaam nu. ( Lou)

Reactie; Ik heb na 2 sessie veel minder buikpijn, echt bijzonder. (Hennie)

Reactie; Ik voel me zo anders, het laat zich moeilijk omschrijven maar het voelt heel goed en rustig in mij ( Anna)